Wednesday, 13 May 2015

Peppermint Ginger Plus Membantu Masalah Penghadaman Dalam PerutPeppermint Ginger Plus Shaklee membantu membuang angin dan seterusnya melegakan sistem penghadaman di dalam perut.
Halia adalah herba yang terbaik dalam memberikan keselesaan kepada perut terutama mereka yang mempunyai banyak angin atau selalu sahaja senak perut.Pudina pula menggalakkan proses penyerapan nutrisi halia terbabit disamping menyamankan perut anda.

Cara tradisional adalah meminum teh halia bagi menghilangkan angin dalam badan.Namun ada juga yang tidak boleh bau dan rasa halia tersebut.Jadi bagaimana cara untuk mengatasi masalah sedemikian
Berbanding Peppermint Ginger Plus Shaklee yang berbentuk tablet dan mudah di makan.Antara bahan yang ada dalam Peppermint Ginger ini adalah pudina,pokok adas dan juga cekur manis.

KELEBIHAN PEPPERMINT GINGER PLUS SHAKLEE

  1. Memberikan kelebihan pada otot perut untuk melancarkan sistem penghadaman
  2. Mempunyai rasa pudina yang memberikan kesegaran kita mengambilnya.
  3. Boleh diambil oleh mereka yang selesema kerana kita akan berpeluh untuk menghalang daripada dijangkiti demam.
  4. Menghilangkan ketidakselesaan perut yang terjadi akibat salah makan.

SIAPA YANG MEMERLUKAN PEPPERMINT GINGER PLUS SHAKLEE?

  1. Ibu mengandung yang mengalami masalah loyayang teruk atau morning sickness.Anda boleh mencampurkan dengan madu suam bagi menghilangkan pening tersebut.
  2. Mereka yang selalu kembung perut dan sukar membuang angin.Anda boleh mengambil dengan teh lemon atau teh biasa untuk menyenangkan proses membuang angin.
  3. Mereka yang menghadapi masalah gastrik.Anda juga dinasihatkan mengambil makanan mengikut waktu untuk mengelakkan sakit gastrik menjadi teruk.Boleh juga diambil ESP yang mengandungi Protein yang tinggi bagi memberikan tenaga kepada anda.
  4. Mereka yang menghadapi masalah percernaan dan selalu sakit perut.
CARA PENGAMBILAN PEPPERMINT GINGER PLUS YANG BETUL
Setiap botol mengandungi 90 tablet dan anda boleh mengambil 3 biji setiap hari.Anda boleh menelan sahaja atau merendamkan kedalam minuman bagi memberikan kesan yang terbaik pada perut anda.


TESTIMONI PEPPERMINT GINGER PLUS
A- testimoni masalah sakit pinggang dan badan beranginB-Testimoni masalah Gastrik

B-Testimoni Morning Sickness/ Loya/ Mual

Hubungi :
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 858044 ] 
WA: 012 6084105 |8115024 (BRUNEI)
FB: SHAYIDA SALMI 
Emel : shayida_82@yahoo.com 
Blog: onesupplement.blogspot.com


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...