ABOUT


NAMA            : SHAYIDA SALMI BINTI ROSLAN
SHAKLEE ID : 858044


Salam Perkenalan dan terima kasih kerana sudi visit ke blog glamour ni. berkenaan diri saya, dilahirkan dan berasal dari Telok Panglima Garang Selangor, disini lah saya dilahirkan, bertemu jodoh yang juga orang Klang selangor. "buat masa ni" menjadi mama kepada 2 orang cahaya mata, Anas & Auni. isteri kepada Kekasih hati yang berkongsi sama tarikh lahir pada 17 Nov 1982.

Berkhidmat sebagai tenaga Pengajar di Sekolah Vokasional Sultan Bolkiah semenjak 2006 dalam bidang Rekaan Fesyen dan Pakaian. Jurusan ini jugalah yang saya belajar semenjakdi bangku sekolah Menengah iaitu di Sekolah Teknik Sains Rumahtangga, politeknik dan  Pusat kemahiran Bak's Creation untuk kemahiran jahitan tahap 1-3.semuanya Fesyen & menjahit! hihi inilah dia kalau sudah sukaMula menjadi pengedar Shaklee selepas melahirkan anak ke 2 saya dan set Shaklee tersebut adalah set Lengkap penyusuan. Alhamdulillah saya berjaya menyusukan anak saya dengan jayanya..Horey! dan dari situ juga merupakan langkah pertama saya memulakan Bisness Shaklee. tujuan pertama adalah nak gunakan Produk Shaklee secara PERCUMA..maksud percuma disini adalah, bonus dan untung dari jualan Shaklee cda gunakan untuk membeli barangan Shaklee juga...kira percuma lah tu kan? hihihi (cda akan ajarkan teknik ni untuk yang berminat)

Semenjak 2012 saya memilih master Shareeza juga glamour dengan panggilan cery  menjadi mentor saya. Sangat teruja bila upline saya adalah upline terhebat kat Malaysia ni.saya mengenalinya dari ia menerima bonus 4 angka sehinggalah sekarang..Jutawan! hihi jutawan yang pemurah... banyak Tips dan perkongsian darinya untuk saya duplicate kepada anak-anak biz Shaklee saya..dan anda juga selepas ni :)

Saya sorang yang sangat tidak tahu duduk diam...dan apa yang saya fikirkan menyeronokkan, saya akan buat sepenuh hati dan sangat Enjoy dengan hidup yang sedang saya lalui sekarang. seronoknya saya bila sentiasa dikelilingi dengan orang-orang yang sangat bersemangat dan sangat positive!
 saya sukakan perkara baru
suka bersukan
suka menjahit
Suka ketawa
Suka..suka..suka
lagi suka kalau u berminat untuk jadi anak Shaklee i hihihi

projek  membuat sampan Brunei - Port Klang hihih

         

Rasanya cukuplah, saya perkenalkan diri saya ni..nak kenal lagi..daftar menjadi SID shaklee hari ini. bila-bila ,masa boleh hubungi saya dan anda bertuah jika menjadi sebahagian keluarga jutawan kami :)

salam Sayang
--cda---
#cdathepowerofthingkingBIG