Sunday, 6 April 2014

SHAKLEE TAWAR PELUANG PENDAPATAN LUMAYAN


Saya dah berkenalan dengan Shaklee semenjak 2009 sebagai pengguna Shaklee (breastfeeding set) dan selepas gunakan shaklee, cda buat keputusan untuk memulakan bisness Shaklee.Mesti nak tahukan kenapa saya pilih Shaklee? Kenapa saya sangat mencintai bisnes Shaklee ini? Nak tahu bagaimana menjana pendapatan dengan Shaklee? Jemput baca entri ini sampai habis (",)

1- Tidak perlu keluar mencari customer, cuma duduk di hadapan PC sahaja!
 Saya seorang pemalu hihi dan saya tak pandai nak terangkan produk. Saya tak pandai nak pujuk-pujuk orang supaya membeli produk yang saya jual. Tapi saya hanya perlu sharing dan 'cerita' sahaja pengalaman dan kebaikan Shaklee. Dan paling best, semuanya dibuat menggunakan jari jemari sahaja iaitu menaip dan tersenyum di PC atau pun di smartphone! Saya percaya anda juga mampu melakukannya.

2- Memberikan saya masa kerja yang fleksibel
 Bagi yang tercari-cari bisnes untuk dilakukan daripada berfacebook tanpa mendatangkan hasil ATAU ingin menambah pendapatan disebabkan kos sara hidup yang semakin meningkat maka Shaklee adalah jawapannya. Untuk membuat sales di internet kita tidak perlu duduk di hadapan laptop 24 jam. Mungkin kita cuma perlukan 1 jam untuk updateblog dan facebook, 1 jam untuk membalas emel, 30 minit untuk merangka pelan bisnes anda, 1 jam berurusan dengan pos laju dan 30 minit cod vitamin. Lagi 20 jam adalah kepunyaan suami dan anak-anak kita! Best tak?

3- Siapa yang berusaha lebih dia yang akan berjaya!
 Shaklee memang MLM. Semuanya berasaskan online. Anda juga akan diserap ke group online untuk mendapatkan tips dan coaching dari leader. Shaklee bukan skim cepat kaya atau pun MLM yang hanya menjaja marketing plan sahaja. Kekuatan Shaklee adalah produknya. Kalau anda menyertai saya pada hari ini, dan jualan anda melebihi jualan saya, maka anda akan mendapat BONUS LEBIH daripada saya. Dan sekiranya anda lebih rajin daripada saya, maka anda juga boleh naik pangkat lebih cepat daripada saya. Pendek kata, Shaklee bukan bisnes 'siapa banyak kaki dia banyak duit' tetapi Shaklee adalah bisnes yang sangat adil 'siapa paling rajin dia banyak duit'.

4- Suplemen Shaklee adalah semulajadi selamat, berkesan, mesra alam dan terbukti selama lebih 50 tahun!
 Istimewanya Shaklee adalah kerana kekuatan produknya. Bagi saya, sekiranya mahu menjual sesuatu produk kita kena pastikan produk itu berkualiti dan selamat. Produk yang berkualiti akan meraih kepercayaan daripada pengguna. Kepercayaanlah yang akan membina nama kita dalam dunia perniagaan dan akan berlakunya pembelian berulang. Kita juga berasa puas dan seronok apabila dapat menggembirakan orang lain dengan produk yang berkualiti dan selamat.


BAGAIMANA UNTUK MENJADI AHLI?
Mesti ramai yang tertanya-tanya bagaimana mahu menyertai Shaklee.

Caranya senang sahaja. 

  • Hubungi saya untuk menyertai keluarga Shaklee paling mesra, ceria & riuh-rendah dengan perkongsian pengalaman Shaklee. 
  •  Saya akan uruskan proses pendaftaran dengan mengisi borang keahlian anda.
  •  Bayar yuran keahlian sebanyak RM75 (SM) atau RM85 (S/S) -termasuk kos penghantaran
  • Banyak lagi sebenarnya cerita best mengenai bisness Shaklee ni. Sengaja saya simpan sedikit cerita best ini walaupun saya mampu untuk menceritakan kesemuanya. Nak tahu lagi kenalah join bisness ini. Lakukan anjakan paradigma terhadap diri anda. Titik tolaknya bermula selepas anda membaca entri ini.Hubungi :
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 858044 ] 


Fb :shayida salmi 
Emel : shayida_82@yahoo.com 
Blog: onesupplement.blogspot.com
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...