Tuesday, 21 October 2014

SENTIASA MURAH REZEKI DENGAN SHAKLEE


Assalamualaikum~~
rasa membuak-buak pagini nak share bila salah seorang dari Support group shaklee kami yang berkongsi artikel  7 bacaan pembuka pintu rezeki. Ni yang rasa seronok buat bisness dengan group yang sangat supportive (Group ni sangat exclusive) apabila seseorang telah mendaftar menjadi SID Shaklee, secara langsung saya akan add anda dalam group tersebut bersama mentor yang gojes dan master Shaklee yang owesome! disana kita sama-sama berkongsi ilmu dan tips yang sangat praktikal. 
BAGUSNYA MEMPUNYAI SUPPORT GROUP SEPERTI KAMI:
1- Boleh berkongsi info berkenaan produk & marketing strategy :  
2- Saling bertukar-tukar buah fikiran...i dea bagus..kalau banyak idea lagi hebat! dengan membaca post-post di group tersebut,
3- Banyak aktiviti-aktiviti & hadiah disediakan 
4- Paling seronok, semua yang di dalam Group tersebut sangat POSITIF! dan banyak aura-aura yang baik boleh disedut kat sane tu. 
5- Banyak info-info yang tak mungkin ada dalam buku ada disini...terutamanya RAHSIA cepat dapat 4-5 figure, Rahsia memikat pelanggan secara berkesan, Rahsia buat side income RM5000 dalam masa 6 bulan. semuanya disana.
6- sesi coaching secara online/offline setiap hari

selebihnya~~~ saya tunggu anda pulak menjadi sebahagian dari kami..feel free add FB saya DISINI7 BACAAN PEMBUKA PINTU REZEKI <<< (1). Memperbanyak Membaca “Laa hawla Walaa Quwwata Illa billah" Barangsiapa yang lambat datang rezekinya hendaklah banyak mengucapkan “Laa hawla Walaa Quwwata Illa billah" ( HR. At Tabrani )
(2). Membaca ” Laa Ilaha Illallahul Malikul Haqqul Mubin” Barangsiapa setiap hari membaca Laa ilaha illallahul malikul haqqul mubin maka bacaan itu akan menjadi keamanan dari kefakiran dan menjadi penenteram dari rasa takut dalam kubur (HR. Abu Nu’aim dan Ad Dailami).
(3). Mengekalkan Membaca Istighfar Barangsiapa mengekalkan beristighfar nescaya Allah akan mengeluarkan dia dari segala kesusahan dan memberikan rezki dari arah yang tidak diduga-duga ( HR. Ahmad, Abu Dawud dan Ibnu Majjah )
(4). Membaca Surah Al-Ikhlas Barangsiapa membaca surah Al Ikhlas ketika masuk rumah maka berkah bacaan menghilangkan kefakiran dari penghuni rumah dan tetangganya ( HR. AtTabrani )
(5). Membaca Surah Al-Waqiah Barangsiapa mmbaca surah Al-Waqiah setiap malam, maka tidak akan ditimpa kesempitan hidup (HR. Al-Baihaqi dalam Syu’ab AlIman)
(6). Memperbanyak Selawat Atas Nabi SAW Ubay Bin Ka’ab meriwayatkan , bila telah berlalu sepertiga malam, Rasulullah Salallahu’alaihi wassalam berdiri seraya bersabda : “Wahai Manusia Berzikirlah Mengingat Allah, berzikirlah mengingat Allah. Akan datang tiupan (sangkakala kiamat) pertama, kemudian diiringi tiupan kedua. Akan datang kematian dan segala kesulitan didalamnya”
(7). Membaca Subhanallah wabihamdihi Subhanallahil adziim …dari setiap kalimat itu seorang malaikat yg bertasbih kepada Allah Ta’ala sampai hari kiamat yang pahala tasbihnya itu diberikan untukmu (HR. Al-Mustagfiri dalam Ad-Da’awat)


Sertai kami hari ini..jadi sebahagian dari kami. 
Hubungi :
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 858044 ] 


Fb :shayida salmi 
Emel : shayida_82@yahoo.com 
Blog: onesupplement.blogspot.com
WhatsApp : 012 6084105 | 8115024 (BRUNEI)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...