Tuesday, 6 December 2011

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream


Herbal Blend®
Multi-Purpose Cream
 dah lama dipasarkan....cuma ramai yang belum tahu keistimewaanya saja.....Krim ni memang best…pastinya mereka yang telah mencuba lebih tahu keberkesanannya..nama saja Multi-Purpose Cream.. cda cukup suka yang sebaguna ni..selagi boleh dipakai cda akan guna sebaiknya..seperti juga Basic–H yang cukup terkenal dengan 1001 gunanya…dan cda telah gunakannya..terutamanya semasa kecemasan..  

Disini ada Serba ringkas info daripada Shaklee.com berkenaan Herbal Blend®
  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kak.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.ini adalah salah satu dari perkongsian Testimoni  yang diambil dari Mommy Lyna untuk dikongsikan dengan semua akan ke"best" an cream ni.....
ini pula testimoni daripada kak cerry yang mana dia mendapat respon yang cukup positif tentang masalah ruam yang dihadapi di bahagian kepala  dan muka...dan selepas 2 hari menggunakannya seperti yg diadvice.. Alhamdulillah ·         August 15


o    salam sis ceri. nk tnya, herbal cream tu baby leh guna tak? sbb baby sbb baby kena ruam kat kepala dia, boleh sapu kat kepala dan muka baby ke herbal cream tu?

·         August 15


o    boleh sangat2..:-)

·         August 15


o    wokeh.. tenkiu sis.. :)

·         5 hours agoo    sis, ruam di kepala dan biji2 di muka anak sy da hilang. 2 hari je sapu da ok. Tenkiu sbb ia sgt berguna.

·         2 seconds ago


o    alhamdulillah


Credit

jadi..anda bolehlah dapatkan pesanan anda daripada cda dan dapat konsultasi secara percuma.... jangan lupa like.like... disini untuk mendapatkan lebih penjimatan.. :) 

Ingin mendapatkan Supplement |Selamat| Berkesan |Semulajadi hari ini????

Untuk keterangan lanjut sila 
Hubungi :
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 858044 ] 

Fb :shayida salmi 

Emel : shayida_82@yahoo.com 
Blog: onesupplement.blogspot.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...