Monday, 16 January 2012

Prosante Hair care





Dengan excitednya cda mengakui..prosante hair care memang BEST! n pastinya Thumb up!!! mereka yang telah mencuba pastinya setuju dengan cda...



Prosante.....macam pelik saja namanya kan..first time cda gunakan...heeemmmm..wangi n segar sangat... n kenapa cda menggunakan prosante adalah untuk merawat rambut cda yang berminyak n berkelemumur...yang paling cda tak tahan bila menggaru kepala saja..bukan menggaru sebab berfikir..tapi GAtaL yang sangat....setiap hari mesti cda cuci rambut dan masalah lain cda adalah rambut Gugur...sebab tu cda memilih Prosante, ramai yang telah mengakui keberkesanannya.....


SET RAMBUT gUGuR



1.Revitalizing Syampoo
  • Humektan bertindak bagi melicinkan kutikel rambut dan melebatkan rambut
  • Sistem pembersih yang lembut dan berpaten
  • Menyegarkan dan menyeimbangkan kulit kepala dan rambut tanpa terlalu melembapkan atau mengeringkannya.
2.Lightweight Conditioner
  • Melicinkan dan melembapkan rambut tanpa menjadikannya terlalu melekit
  • Mengembalikan elemen struktur supaya rambut kelihatan lebat, berkilat dan sihat
  • Menghilangkan kesan statik agar rambut mudah digayakan dan diurus
3.Nourishing Scalp Treatment

Produk yang paling penting dalam Sistem Penjagaan Rambut ProSant√© ialahNourishing Scalp Treatment yang mengandungi tahap Scalp Health Complex eksklusif kami yang paling tinggi. Nourishing Scalp Treatment menyelesaikan semua masalah rambut dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala.
  • Vitamin antioksida iaitu A dan E, dan juga Koenzim Q10melindungi anda daripada kerosakan akibat radikal bebas dan pencemaran persekitaran.
  • Bertindak membekalkan ruang yang optimum untuk rambut anda.
  • Formula tanpa bilas memudahkan anda menggunakan dan menggayakannya
  • Tidak menjadikan rambut melekit atau berminyak



SET RAMBUT BERMINYAK & KELEMUMUR 


1.Purifying Syampoo

  • Membersih dengan menyeluruh, menyingkirkan sisa-sisa produk fesyen rambut, pengumpulan mineral dan bahan-bahan cemar persekitaran lain
  • Mengekalkan keseimbangan lipid dan lembapan semulajadi serta tidak melunturkan warna rambut
  • Ideal untuk mengawal lapisan kulit kepala yang sihat, rambut juga tidak berkelemumur.

2.Replenishing Syampoo

  • Pelembap yang pekat bagi rambut yang berkilat dan lembut bak sutera
  • Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki hujung rambut yang bercabang
  • Menguatkan rambut dengan protein dan humektan yang berasal dari alam semulajadi



3.Nourishing Scalp Treatment
Produk yang paling penting dalam Sistem Penjagaan Rambut ProSant√© ialah Nourishing Scalp Treatment yang mengandungi tahap Scalp Health Complex eksklusif kami yang paling tinggi. Nourishing Scalp Treatment menyelesaikan semua masalah rambut dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala.
  • Vitamin antioksida iaitu A dan E, dan juga Koenzim Q10melindungi anda daripada kerosakan akibat radikal bebas dan pencemaran persekitaran.
  • Bertindak membekalkan ruang yang optimum untuk rambut anda.
  • Formula tanpa bilas memudahkan anda menggunakan dan menggayakannya
  • Tidak menjadikan rambut melekit atau berminyak



untuk lebih info berkenaan Pro sante yang hebat ni boleh ke link yang disediakan dibawah....



Add caption

Nourishing Scalp Treatment
Revitalizing Shampoo
Purifying Shampoo
Replenishing Conditioner
Lightweight Conditioner
Long Lasting Finishing Spray






Siapa yang sesuai memakai sistem penjagaan rambut ini?

  •   Lelaki dan wanita semua peringkat umur dan semua jenis rambut, malah untuk mereka yang gemar  mewarnakan rambut.
  •   Sesiapa yang mempunyai rambut nipis atau mengalami penipisan
  •   Sesiapa yang menghadapi masalah rambut rosak
  •   Mereka yang mempunyai kulit kepala atau rambut kering
  •   Mereka yang mempunyai kulit kepala atau rambut yang berlebihanberminyak
  •  Sesiapa yang tidak melihat peningkatan yang dapat dilihat pada rambut mereka dengan menggunakan satu syampu atau malah kombinasi syampu popular 

 Cara penggunaan sistem penjagaan rambut Prosante.

Urutkan shampu kepada rambut yang basah. Bilas dan ulangi jika anda mahu.Ikuti dengan Conditioner ProSant√© yang sesuai untuk anda.


TESTIMONI : 
14-02-2012 @ 3.29 pm Baru saja cda receive msg dari salah seorang costumer cda di brunei yang cukup berpuas hati setelah sebulan ia mencuba set SET RAMBUT gUGuR  kesan yang sama seperti cda juga kerana cda juga menggunakan set ini untuk mengatasi masalah rambut gugur. Prosante memang Best! 


Sarah
Shampoo Shaklee best yaa kak
Alhamdullilah rambut huby ada nampak berubahan sikit
Dan Sarah menggunakan juga my hair has more volume and nampak more tabal compare to dulu
hehe

assalamualaikum...
Kak cery, masih kenal dgn saya?
Saja nak kongsi pasal Shaklee.Aritu ada belikan untuk adik set perawatan rambut PROSANTE. Shukur sgt bila baru dapat tgk hasilnya...rambut adik zura mula nampak lebat dan hitam....yg terperasan tu bila nampak byk anak rambut yg baru dan kulit kepalanya dah tak nampak sgt. itu pun tak tahu nak suggest apa kat dia cuma belikan dia B-comp, zinc & set Prosante..SHUKUR sgt .thanks ye kak..




Ingin mendapatkan Supplement |Selamat| Berkesan |Semulajadi hari ini????

Untuk keterangan lanjut sila 
Hubungi :
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 858044 ] 

Fb :shayida salmi 

Emel : shayida_82@yahoo.com 
Blog: onesupplement.blogspot.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease 



    No comments:

    Post a Comment

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...