Tuesday, 7 August 2012

Siapakah yang memerlukan nutriferon??


Sejarah Nutriferon..siapa yang menciptanya

Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo. Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, beliau telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.


Apa itu Nutriferon?
1. NUTRIFERON adalah supplement yang berfungsi sebagai penggalak kepada system immune tubuh juga sebagai immune Booster. Ia juga meningkatkan pengeluaran INTERFERON semulajadi tubuh badan dan supplement yang hebat dan efektif. Nutriferon telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.

2. Interferon adalah protein yang dijana dan dikeluarkan oleh cell tubuh untuk melawan patogen seperti VIRUS, BAKTERIA atau PARASITES atau TUMOR CELLS. (Quoted from Wikipedia)

3. NutriFeron (Produk exclusive Shaklee) adalah campuran yang dipatenkan dari ekstrak tumbuhan yang sekian lama terbukti dapat mengukuhkan sistem imun. Dengan pengambilan setiap hari, NutriFeron menguatkan tindak balas imun dengan meningkatkaninterferon semulajadi badan .


Siapa yang perlu makan Nutriferon?
  • Mereka yang mempunyai sistem imune yang rendah 
  • Mereka yang mempunyai masalah penyakit yang berkaitan dengan imuniti
  • kurang antibodi seperti flu,demam,cancer,asma
  • ibu yang meyusukan anak
  • mereka yang kerap Travel dan keluar Negara
  • mereka yang sering stress
  • mereka yang terdedah dengan pelbagai penyakit
  • mereka yang sukar menelan pil kerana nutriferon adalah didalam bentuk serbuk
  • mereka yang tidak suka mengambil vitamin yang tinggi dengan antioksidan, ACE dimana hanya perlu mengambil nutriferin 1 pack sehari


Bagaimana ia bertindak?

Nutriferon bekerja dalam dua cara 
1. Segera mengaktifkan sistem pertahanan imuniti 
2. Menggerakkan "pasukan cari dan musnah' dalam sistem imuniti badanPastikan anda menyimpan sekurang-kurangnya 10 pack untuk digunakan semasa kecemasan, dan ianya merupakan pilihan terbaik berbanding panadol.


Berminat untuk mendapatkan Nutriferon anda Hari ini?? 


HUBUNGI : 
fb: shayida salmi
Blog : http:onesupplement.blogspot.com
text/ Whatsup: +673 8115024No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...