Sunday, 6 July 2014

3 Rahsia kurus secara Selamat, berkesan dan tanpa kesan sampingan


HOT! 

SET KURUS |SELAMAT & BERKESANAPAKAH ASAS PEMILIHAN SET UNTUK DIET SECARA SIHAT??

PERTAMA : Detox Kenapa perlu detox? Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih barulah badan tani dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.Bagaimana detox untuk BF Mommies?? untuk breastfeed mommies amat bagus mengambil alfalfa sebagai detox n dalam masa yang sama ia juga penggalak/ melebatkan air susu...n banyak lagi khasiat alfalfa especially untuk kesihatan dalaman.

Cadangan supplement :
===============
Alfalfa
Herb Lax


KEDUA : Protein Tahukah anda bahawa utk mengawal berat badan, pengambilan protein sebenarnya sangat penting? Protein bukan saja utk bina badan dan bina muscle malah protein ni sebenarnyalah antara zat yang membantu up kan metabolisme tubuh anda, untuk perkembangan otot (yes of course), dan membantu kita rasa kenyang lebih lama. Lebih best lagi, protein juga mampu membakar kalori sehingga 35%. Apakah protein terbaik??Anda boleh memilih samada Cinch Shake atau jika anda ibu yang breasfeed boleh memilih ESP atau MealShake (extra tau sebab ESP ni membantu mempercepatkan penghasilan susu badan) 

Cadangan supplement :
===============
ESP
Chinch shakes


KETIGA: : Lecithin ni memang asasnya adalah 'fat emulsifier' atau bahasa mudahnya 'pancair lemak'. Lecithin ni apabila bergabung/bertemu dengan lemak akan membuat lemak2 tu 'pecah' dan dia akan 'melekat' pada lemak2 tu dan membawa lemak2 tu keluar dari badan dengan bantuan fiber. Jadi itulah dia tiga suplemen asas yang tubuh kita perlukan dalam proses mengawal berat badan. Selain tu, senaman, amalan pemakanan yang betul, senaman yang konsisten juga penting.

Cadangan supplement :
===============
Lecithin
Omega
Lecithin & Omega
Jika anda perlukan panduan pemakanan dan konsultasi, boleh hubungi saya k :)
Selain 2 produk ini ada lagi produk-produk menarik yang patut anda cuba seperti set Penyusuan, Set Kehamilan, Pakej untuk kaum adam, kaum hawa, kanak-kanak, warga tua dan yang lebih menarik saya menawarkan konsultasi PERCUMAHubungi :
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 858044 ] 


Fb :shayida salmi 
Emel : shayida_82@yahoo.com 
Blog: onesupplement.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...