Wednesday, 7 January 2015

ALFALFA COMPLEX UNTUK MASALAH KESIHATAN LELAKI


Heheh ramai juga yang tanya, Alfalfa Complex ni lelaki boleh makan ke? Sesuai ke untuk lelaki??

Maklum la.. bila sebut alfalfa, ia sinonim sebagai ;milk booster', masalah keputihan wanita..jadi ada sang lelaki was-was nak makan. Dia risau nanti terkeluar susu pulak.. kahkah.. ngeri MS membayangkannya.

Jadi, boleh la lelaki makan Alfalfa ni?? BOLEH, TIADA MASALAH malah SANGAT di GALAKKAN!

BAGAIMANA ALFALFA COMPLEX  BOLEH MEMBANTU LELAKI?

1. Alfalfa membuang toksin dalam badan dan mengurangkan keasidan tubuh.
Alfalfa adalah tumbuhan beralkali tinggi yang sangat penting untuk mengembalikan kenormalan badan yang berasid, membuang toksin dari badan, membersihkan hati, kolon darah dan mencantikkkan kulit!Jadi, jejaka2 yg ada masalah gout sebab terlebih asid tu elok sangat makan alfalfa!
  

2. Alfalfa perbaiki tahap kolesterol
Jika makan alfalfa bersama produk pemecah lemak lecithin dan Omega, alfalfa membantu menurunkan kadar kolesterol jahat dan memecahkan lemak dan membuangnya dari tubuh. Oleh itu korang akan rasa sihat, dan penyakit seperti sakit jantung, stroke, dan darah tinggi dapat dicegah.

 
3. Memperbaiki alahan dan resdung
Terutamanya untuk mereka yang resdung. Penggunaan secara berterusan (3-10 biji sehari) dapat mengurangkan masalah resdung dan memulihkannya!. Ramai pelanggan bgtau dah boleh makan seafood, belacan dan dah tak bersin-bersin waktu pagi lagi.

4. Mengurangkan masalah badan berbau

 Mulut berbau, badan berbau, ketiak berbau, nafas berbau adalah tanda lebih asid dalam badan. So lepas makan alfalfa insyaAllah masalah berbau -berbau ni dapat diatasi. Jangan biarkan hidup anda diselubungi bau busuk!
5. Mengatasi sembelit
Walaupun orang lelaki jarang sembelit tapi ada juga yang kena sembelit. Alfalfa kaya serat dan ia agen pelawas terbaek!
 

6. Mengurangkan masalah jerawat
Jerawat pada muka dan wajah adalah tanda lebihan toksin dalam badan, jadi untuk memulihkannya, makanlah alfalfa 10 biji sehari supaya toksin2 dalam badan dapat dibuang.kesimpulannya, Produk Alfalfa ni sama sekali bukan untuk wanita saja, malah untuk semua lapisan unur dan sesiapa pun boleh mengambil Alfalfa kecuali pesalit SlE.


info lanjut berkenaan alfalfa boleh klik disini


Hubungi :
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 858044 ] 


Fb :shayida salmi 
Emel : shayida_82@yahoo.com 
Blog: onesupplement.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...