Monday, 3 October 2011

hamil dan berpantang menggunakan Shaklee- kulit lebih cantik, luka cepat sembuh, banyak susu dan badan bertenaga


Alhamdulillah dah masuk Oktober 2011..minggu ni banyak diantara kawan mendapat berita gembira..gembira dengan berita mendapat anak..anank buah dan ada juga yang bakal menjadi ibu buat pertama kali..tersenyum sejenak mengenagkan pengalaman lalu mengandungkan dan pengalaman melahirkan anas dan auni....Cuma sayangnya..kan bagus sekiranya cda kenal shaklee dari anak pertama lagi…….tapi tidak mengapa…ada Meal shake Shaklee buat anak mama…..setiap hari pasti mam bekalkan anas dengan Mealshake..pastiinya anas suka!!!

kalimi cda nak kongsikan buat semua pengalaman Pn Wan Su yang hamil & berpantang anak yang ketiga menggunakan shaklee yang cda kongsikan dari blognya


supplement ni satu pelaburanyang cukup berbaloi..ibu dan baby dapat fanfaatnya.
&
kulit baby pon tak sensitif..tak de ruam2...aku rasa sapa yg preggy atau akan melahirkan anak..elok laa amek supplement... 

“…pendek kata..apa saja org kata elok aku sanggup buat..dan beli..melabur sikit tak pe...janji aku tak terseksa menanggung sakit waktu pantang..susah wehh..mana nak jaga anak lagi..mana badan kite tak sihat lagi..pendek citer..bersalin kalini..aku syukur sgt sbb badan terasa cergas..sihat dan bertenaga...

syukurlah pada Allah...kerana mengurniakan aku kesihatan yg baik waktu aku berpantang kali ni..apapun kite kena laa usaha...jgn kedekut utk invest $$ untuk makanan kesihatan...sebab health is wealth...suka ngan motto dr nordin darus ni..if you think wellness products are expensive..try illness..tp aku rasa shaklee ni tak la mahal sgt..sekali beli mcm mahal..tp kalo dibahagikan tiap2 bulan tu...tak byk..sebab satu set ni..boleh tahan 4 bulan..


bukan nak iklan..sebab aku bukan penjual supplement ni..sekadar nak berkongsi kebaikan...ni le yg aku dok telan hari2..terselit satu nutrilite amway calcium..sebab ari tu kehabisan ostometrix so aku kirim ngan jiran..apa pon sumer supplement ni..
satu pelaburan yg berbaloii-baloii..ibu dan baby dapat manfaat darinye.

aku amek full set shaklee untuk lepas berpantang.lps tengok testimoni ibu2 lain yg mengujakan...hasilnya ianya juga berkesan utk aku ..lps beranak..muka tak pucat...badan rasa kuat..luka jahitan cepat baik...haa ini lagi satu yg bestt dan penting susu pon byk.....lagi satu..haa ada lagi tu...tetiba je aku rasa kulit aku cantekk..haa cantekk laa pd aku...memandangkan dulu kulit aku selalu berjerawat..tp sejak preggy...sampai laa skrg..kulit muka aku sekali pon tak naik jerawat..heran..tp aku rasa sebab protein yg aku amek ni la...kulit baby pon tak sensitif..tak de ruam2...aku rasa sapa yg preggy atau akan melahirkan anak..elok laa amek supplement...brand mana2 pon boleh..tp dah tau supplement hat ni elok..wat apa susah2 nak cuba try n error supplement lain yg belum tentu baik....kans...”

....panjang lebar cerita Wan su di blognya  entri yang lebih detail….ada..... disini 

APA ADA DENGAN SET BERPANTANG??

Trial pack:
40 tabs Vita Lea
40 tabs B-Complex
40 tabs Vtamin C
40 tabs zink
>>>>>>>>>>>>Trial pack + ostermatrix BND 90
>>>>>>>>>>>>Full pack BND 119
>>>>>>>>>>>>Full pack + ESP BND BND 194 (untuk 4 bulan)
>>>>>>>>>>>>Free post n special free gift.....
>>>>>>>>>>>>Untuk bulan October freegiftnya adalah.....50ml Basic H.. best!!




Hubungi  
sms +673 8115024 
Email:shayida_82@yahoo.com 
Fb: shayida salmi
juga like..like..like : http://www.facebook.com/pages/ShakleeOnesupplement/266761800008108?sk=wall


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...